Levering


Uw bestelde producten worden rechtstreeks door de producent geleverd of door Steenhandel Ivaro.
Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte wat betreft difinitieve levertijden en datum.
U kunt zelf natuurlijk ook een gewenste leverdatum aangeven. U krijgt hier terugkoppeling over of dit mogelijk is.
Als u een product bestelt via Stenen-sierbestrating.nl, worden de minimale transportkosten per product getoond. De minimale kosten van levering zijn €80,- euro, inclusief btw. De transportkosten zijn afhankelijk van de bestelde producten en de locatie waar ze geleverd moeten worden.
Dit zal duidelijk worden aangegeven in de offerte .

Wij leveren door het gehele land m.u.v. de eilanden.

 Bestellen kan via de webshop of via het offerte formulier. Voor vragen kunt u mailen via de contactpagina, rechtstreeks mailen naar info@stenen-sierbestrating.nl of bellen met 0475-543911. 

 


U kunt in het opmerkingenveld bij het afrekenen een voorkeur opgeven wat betreft de gewenste leverdatum.
Niet thuis? Geef ons dan tijdig aan waar de spullen gelost kunnen worden.

Er wordt afgeleverd met een truck met oplegger met laad/loskraan aan boord. Er wordt ten allen tijde geprobeerd uw bestelling aan huis op de door u aangegeven plek te leveren. Mocht dit niet lukken dan is dit overmacht, wij kunnen helaas niet beloven dat er altijd gelost wordt op de door de klant aangegeven locatie, die beslissing ligt altijd bij de chauffeur. De materialen worden naast de vrachtauto gelost en er wordt nooit over trottoirs gereden om de losplek te bereiken. Als u op voorhand problemen voorziet voor de levering neemt u dan tijdig contact met ons op.